Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Ελλάδα χώρα διαρκώς σε εκλογές! Δυο μήνες μετά από τις κάλπες συζητάμε…για κάλπες!

Ελλάδα χώρα διαρκώς σε εκλογές! Δυο μήνες μετά από τις κάλπες συζητάμε...για κάλπες!

Δυο μήνες μετά από το εκλογικό αποτέλεσμα του Σεπτεμβρίου οι Έλληνες πολίτες ακούν πάλι για ανάγκη νέας κυβέρνησης! Είμαστε σοβαροί; Ρητορικό το ερώτημα…

Κάποιοι μιλούν για εκλογές όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης,που φιλοδοξούν να γίνουν και ηγέτες της ΝΔ! Άλλοι αρχίζουν να φτιάχνουν “κλίμα” για οικουμενική. Όπως ο Βασίλης Λεβέντης ο οποιος έχει γίνει από το πουθενά …παίκτης του πολιτικού συστήματος γιατί λέει έκανε καλές…προβλέψεις.

Κερασάκι στην τούρτα ο Πρόεδρος της Δημορατίας που μέσω κύκλων εκφράζει την άποψή του.

Οι Έλληνες ψήφισαν κυβέρνηση. Για δεύτερη φορά μέσα σε επτά μήνες. Γνωρίζοντας και τι …όμορφο μνημόνιο τους φέρνει. Αν θα πέσει αυτή η κυβέρνηση είναι θέμα του κόσμου να το αποφασίσει. Και δεν είναι διόλου απίθανο να το επιβάλλουν μ΄ όλα όσα κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Το να βγαίνουν δημόσια όμως δυο μήνες μετά από τις εκλογές οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης και να ζητάνε …εκλογές ελπίζοντας ότι θα έρθουν στα πράγματα για να εφαρμόσουν το ίδιο μνημόνιο δεν είναι πια γελοίο. Καταντάει επικίνδυνο.

Τι λέει η Προεδρία της Δημοκρατίας

Κύκλοι της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφερόμενοι στα όσα λέγονται και ακούγονται σε μέσα ενημέρωσης τόνισαν σήμερα το πρωί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
“Οι θέσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για την ανάγκη πολιτικής σταθερότητας είναι πάγιες από την επομένη των εκλογών. Εχουν εκφρασθεί κατά καιρούς και δεν αποτελούν κάτι το καινούργιο.”
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ: Την ανάγκη κυβερνητικής σταθερότητας τονίζουν κύκλοι της Προεδρίας της Δημοκρατίας, μετέδωσε το “MEGA Σαββατοκύριακο”.
“Τώρα που η χώρα μετά την εκπλήρωση των υποχρεώσεών της δικαιούται να διεκδικεί από τους εταίρους της σημαντικά πράγματα, όπως είναι ιδίως η ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών και η ελάφρυνση του χρέους, είναι αδιανόητο να γίνεται λόγος για εκλογές ή άλλες εξελίξεις που θα έθεταν σε κίνδυνο την κυβερνητική σταθερότητα”, αναφέρουν και προσθέτουν:
“Η χώρα τουλάχιστον ως το τέλος του 2016 πρέπει να προχωρήσει ομαλά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα κάνει ό,τι αρμόζει στο πλαίσιο του ρυθμιστικού του ρόλου”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης