Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πολιτική
12/09/2016 | 06:52 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Ειδικό Μισθολόγιο: Η ώρα της …Βελκουλέσκου!

Ειδικό Μισθολόγιο: Η ώρα της ...Βελκουλέσκου!

Ώρα Βελκουλέσκου…Οι εκπρόσωποι των θεσμών είναι στην Αθήνα αλλά η Βελκουλέσκου θέλοντας και μη είναι το πρόσωπο που τους εκπροσωπεί. Με τους θεσμούς παρόντες θα καθοριστεί και η τύχη του ειδικού μισθολογίου των στρατιωτικών. Το ΥΠΕΘΑ δεν θέλει τις περικοπές γνωρίζοντας ότι η απογοήτευση των στρατιωτικών θα “εμπλουτιστεί” με πολύ οργή. Και το Μαξίμου θέλει να αποφύγει δυσμενείς εξελίξεις. Αλλά το ερώτημα είναι, πόσο αποφασισμένοι είναι να μην περάσουν την κόκκινη γραμμή…; Στο υπουργείο Οικονομικών είναι έτοιμοι να το κάνουν.

Από την άλλη πλευρά είναι δεδομένο ότι οι δανειστές έχουν στην λίστα των προαπαιτούμενων και το “τσεκούρωμα” στα ειδικά μισθολόγια… Το “παιχνίδι” έχει παιχτεί πολλές φορές τα χρόνια της κρίσης, με διαφορετικούς ΥΕΘΑ, διαφορετικούς πρωθυπουργους και υπουργούς οικονομικών. Πάντα έχαναν οι στρατιωτικοί. Μένει να δούμε τι θα γίνει τώρα.

Οι εκπρόσωποι των θεσμών έχουν στη λίστα του 15 προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της υποδόσης των 2,8 δις από τα οποία το 1,7 δις θα δοθεί για αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου προς ιδιώτες.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης