Υποστηριξε το militaire
Breaking News Αμυντική Βιομηχανία
16/09/2016 | 06:03 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Στην ΕΑΒ δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε χρήμα αλλά πολύ αισιοδοξία…Δεν αρκεί

Στην ΕΑΒ δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε χρήμα αλλά πολύ αισιοδοξία...Δεν αρκεί

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Στην προοπτική και τις προκλήσεις για την ανάπτυξη της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας αναφέρθηκε στην ομιλία του ο Πρόεδρος Δ.Σ.  της Εταιρείας στο πλαίσιο της Athens Flying Week. Ο κ.Ζαχαρίας Γκίκας εμφανίσσθηκε αισιόδοξος για το μέλλον της ΕΑΒ:

«Είμαι πεπεισμένος ότι η ΕΑΒ θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται και στο μέλλον με ανταγωνιστικότητα και καινοτομία στο χώρο της αεροδιαστημικής τεχνολογίας, παρέχοντας υψηλό επίπεδο τεχνολογικών προτάσεων και λύσεων και συνεισφέροντας στο αεροπορικό ιδεώδες”,είπε μεταξύ άλλων.

Ωστόσο λίγες ώρες πριν από την ομιλία του στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΑΒ η κατάσταση της εταιρείας δεν παρουσιάστηκε τόσο ρόδινη.Όσα έγραψε το Militaire.gr  περί κατάρρευσης των εσόδων της εταιρείας δυστυχώς επιβεβαιώνονται. 99 εκατομμύρια έχουν προϋπολογιστεί ,μόλις 22 έχουν εισπραχθεί και το ημερολόγιο γράφει 16 Σεπτεμβρίου.Το πιο ανησυχητικό είναι ότι τα οι όποιες αποφάσεις για την αντιμετώπιση της κατάστασης θα ληφθούν σε νέο ΔΣ στις 30 Σεπτεμβρίου.Εκτός από χρήματα δεν υπάρχει και χρόνος όμως…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης