Υποστηριξε το militaire
Breaking News Θητεία ΣΤΡΑΤΟΣ
19/09/2016 | 18:51 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

“Είναι κάτι παιδιά” που δεν θέλουν να φύγουν από τον Έβρο και το Αιγαίο! Κι όμως υπάρχουν!

Συνήθως θέμα γίνονται τα …βύσματα! Όσο πιο επώνυμα είναι τόσο μεγαλύτερη δημοσιότητα έχουν. Καιρός να ασχοληθούμε μ’ εκείνα τα παιδιά που όχι μόνο δεν είχαν βύσμα, αλλά αρνήθηκαν να μετατεθούν από ακριτικές μονάδες του Στρατού, ενώ  είχαν το δικαίωμα και τα μόρια! Ναι υπάρχουν τέτοια παιδιά κι ο Α/ΓΕΣ τους είπε ένα μπράβο.

Όπως αναφέρει το ΓΕΣ  “αριθμός Στρατιωτών της 2016 Γ΄ ΕΣΣΟ που υπηρετούν σε Μονάδες οι οποίες εντάσσονται σε Εξαιρετικά Δυσμενείς Φρουρές στον Έβρο και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, εθελοντικά και με δήλωσή τους, αποποιήθηκαν του  δικαιώματος τους να μετατεθούν στο εσωτερικό της Χώρας,  σε πόλεις  συμφερόντων τους και ζήτησαν να παραμείνουν μέχρι το πέρας της θητείας τους στις Μονάδες που υπηρετούν στην παραμεθόριο.

Οι Στρατιώτες αυτοί υπηρετούν στις Φρουρές Τήλου, Καρπάθου, Μεγίστης, Πλάτης και Καβύλης.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης, συνεχάρη τους εν λόγω Στρατιώτες, τους απένειμε με έγγραφη διαταγή Ηθική Αμοιβή  (“Συγχαρητήρια”) διότι, ενώ υπηρετούν σε εξαιρετικά δυσμενείς φρουρές ζήτησαν να παραμείνουν στις Μονάδες τους μέχρι το πέρας της θητείας τους, αποδεικνύοντας το υψηλό φρόνιμα και το ήθος τους, καθώς επίσης και την σε υψηλό βαθμό αίσθηση του χρέους και του καθήκοντος προς την  Πατρίδα, χορηγώντας τους πενθήμερη τιμητική άδεια”.

Χίλια μπράβο…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης