Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Δωρεάν μετακινήσεις για τους στρατιωτικούς με μέσα μαζικής μεταφοράς αποφάσισε ο Βίτσας

Δωρεάν μετακινήσεις για τους στρατιωτικούς με μέσα μαζικής μεταφοράς αποφάσισε ο Βίτσας

Επιτέλους ένα μέτρο υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων! Απίστευτο αλλά αληθινό. Με απόφασή του ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα δίνεται εντολή να πρχωρήσει η συμφωνία για την δωρεάν μετακίνηση

Προς συμφωνία για δωρεάν μετακίνηση των στελεχών των ΕΔ που υπηρετούν στο λεκανοπέδιο Αττικής με τα μέσα μαζικής μεταφοράς του ΟΑΣΑ .

Είναι μια σημαντική απόφαση που αποτελεί και ηχηρό χαστούκι στον πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκο, ο οποίος αν και παρέμεινε τέσσερα ολόκρηρα χρόνια στη θέση του επικεφαλής των ΕΔ ,δεν κατόρθωσε ούτε αυτό το απλό να καταφέρει.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΣ ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας υπέγραψε τη σχετική απόφαση.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΣ και η απόφαση Βίτσα:

“Ανταποκρινόμενος σε ένα διαχρονικό πάγιο αίτημα της Ομοσπονδίας μας και της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής και κρατώντας την υπόσχεσή του, μετά την τελευταία συνάντησή μας μαζί του, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτριος Βίτσας υπέγραψε απόφαση με την οποία εντέλλονται οι αρμόδιες υπηρεσίες για σύναψη συμφωνίας που θα αφορά την ελεύθερη μετακίνηση των στελεχών που υπηρετούν στο λεκανοπέδιο Αττικής με τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ ΑΕ, ενώ αξίζει να σημειωθεί και η σθεναρή υποστήριξη του αιτήματος από τον Α/ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη”.

 

eleytheri-metakinhsh

 

eleytheri-metakinhsh-1

eleytheri-metakinhsh-4

eleytheri-metakinhsh-5

 

eleytheri-metakinhsh-6

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης