Υποστηριξε το militaire
Militaire News

“Δίνουμε τη ζωή μας για τον Ερντογάν σκοτώνουμε για χάρη του”!Η Τουρκία προς εμφύλιο;

Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ

Μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου φιλοκυβερνητικοί παράγοντες συνέστησαν στους πολίτες να προμηθευτούν όπλα.  Πρόσφατα ο Αμπντουλραχμάν Ντιλιπάκ σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της  εφημερίδας ΑΚΙΤ κάλεσε τους αναγνώστες του να προμηθευτούν όπλα για την αντιμετώπιση των πραξικοπημάτων.  Το κείμενο έδινε και στοιχεία για την αγορά αυτόματων όπλων για τα οποία δεν χρειάζεται να έχει κανείς άδεια  οπλοχρησίας.

Το σλόγκαν του συνδέσμου “Osmanli Ocaklari 1453”  είναι “Δίνουμε τη ζωή μας για τον Ερντογάν και σκοτώνουμε για χάρη του”!

Η σύσταση ομάδων πολιτοφυλακής είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του φασισμού. Η ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ οδηγεί την χώρα σε εμφύλιο. Πιστεύει ότι θα ξεχυθούν δέκα εκατομμύρια  πολίτες στους δρόμους για να υπερασπιστούν το καθεστώς Ερντογάν.  Κανείς, όμως, δεν μπορεί να είναι βέβαιος ποιο θα είναι το αποτέλεσμα ενός εμφυλίου. Είτε κερδίσει ο Ερντογάν είτε ο Χότζας θα σκοτωθούν χιλιάδες άνθρωποι  και θα προκληθούν ανυπέρβλητα προβλήματα.

Ο φανατισμός οδηγεί πάντα σε καταστροφές. Μακάρι να επικρατήσουν νηφάλιες φωνές και να σταματήσει η αλόγιστη οπλοχρησία.

Σε μια τόσο ταραγμένη εποχή, με τόσες ανοιχτές πληγές στη Μέση Ανατολή,  η οπλοκατοχή εκατομμυρίων Τούρκων φανατικών προκαλεί  τρόμο και ανησυχία.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης