Υποστηριξε το militaire
Breaking News Θητεία
24/10/2016 | 06:04 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Γιατί πρέπει ιδιώτης να αναλάβει το internet center σε στρατόπεδο;

Γιατί πρέπει ιδιώτης να αναλάβει το internet center σε στρατόπεδο;

Πόσο δύσκολο είναι να δημιουργηθεί ένα internet center εντός εντός ενός κέντρου νεοσυλλέκτων; Πόσο θα κοστίσει αν το φτιάξει ο στρατός; Υποθέτουμε ελάχιστα. Γι΄ αυτό και προκαλεί εντύπωση ο διαγωνισμός που αποκαλύπτει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων στο ΚΕΕΜ Σπάρτης.Διαγωνισμός για να αναλάβει το internet center ιδιώτης.

Ο διαγωνισμός όπως τον αποκάλυψε το Δίκτυο:

«Την 25 Οκτ 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 στη Λέσχη Αξιωματικών του Στρδου «Σχη κ. Δαβάκη», το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού – Μεταφορών (ΚΕΕΜ), με διεύθυνση 14χλμ της Ε.Ο Σπάρτης – Γυθείου θα διενεργήσει Επαναληπτικό Πρόχειρο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη εργολάβου εγκατάστασης είκοσι πέντε έως σαράντα ηλεκτρονικών υπολογιστών, για τη δημιουργία INTERNET CENTER στο χώρο του ΚΨΜ του ΚΕΕΜ, με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο μηνιαίο μίσθωμα, σύμφωνα με τα καθοριζόμενα του ΠΔ118/2007».

Ημερομηνία κατάθεσης προσφορών η 25η Οκτ 2016

Πληροφορίες και παραλαβή των Γενικών και Ειδικών όρων του διαγωνισμού, δίδονται κάθε εργάσιμη ημέρα απο 08:00 – 14:00 ώρα, εκτός Σαββάτου Κυριακής και αργιών, στο ΚΕΕΜ/4 ΕΓ, τηλ 2731035380”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης