Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πρώτη Γραμμή ΣΤΡΑΤΟΣ
11/05/2017 | 06:25 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Γιατί ο Α/ΓΕΣ πήγε στη “φωλιά των Chinook”;

Γιατί ο Α/ΓΕΣ πήγε στη

Χθες, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο ΜΕΓΑΡΩΝ, όπου απευθύνθηκε στο προσωπικό του 2ου Συντάγματος Αεροπορίας Στρατού (2ο ΣΥΑΣ) και του 2ου Τάγματος Επισκευών Αεροπορικού Υλικού (2ο ΤΕΑΥ).

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΣ, “ο Αρχηγός, συνεχάρη το προσωπικό, για τη διατήρηση του εξαιρετικού βαθμού ετοιμότητας του Συντάγματος, που επιδεικνύεται καθημερινά, τόσο στο πλαίσιο προγραμματισμένων και εκτάκτων επιχειρησιακών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, με την εκτέλεση πτήσεων ελικοπτέρων σε ολόκληρο τον Ελλαδικό Χώρο, όσο και στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς, με την εκτέλεση πτήσεων αεροδιακομιδών ασθενών και μεταφοράς κρισίμων υλικών σε απομακρυσμένες και δύσβατες περιοχές”.

Ελπίζουμε ότι θα έγινε μεγάλη συζήτηση και για την ασφάλεια πτήσεων η οποία αποτελεί το Α και το Ω των πτήσεων. Φυσιολογικά θα πρέπει να έγιναν κάποιες επισημάνσεις, μετά και από την αποκάλυψη του εγγράφου ηθικής αμοιβής για πλήρωμα Chinook το οποίο όπως αναφέρεται στο έγγραφο πέταξε υπό σχεδόν απαγορευτικές καιρικές συνθήκες.

Ο ενθουσιασμός δεν είναι πάντα καλός σύμβουλος. Στον αέρα δε μπορεί να αποδειχτεί και δολοφονικός.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης