Υποστηριξε το militaire
Διεθνή
25/02/2017 | 21:55
Militaire News

Γερμανία: Επίθεση με αυτοκίνητο κατά πολιτών! Τρεις τραυματίες

Γερμανία: Επίθεση με αυτοκίνητο κατά πολιτών! Τρεις τραυματίες

Τρεις άνθρωποι τραυματίσθηκαν στη Χαϊδελβέργη όταν αυτοκίνητο έπεσε επάνω σε ομάδα ανθρώπων που στέκονταν έξω από φούρνο, ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία, η οποία μέχρι στιγμής δεν είναι σε θέση να διευκρινίσει εάν πρόκειται για σκόπιμη ενέργεια ή ατύχημα.

«Συνεχίζουμε την έρευνα. Μόλις μάθουμε περισσότερα, θα ενημερώσουμε το κοινό», διευκρίνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Μετά το περιστατικό, «ο ύποπτος βγήκε από το αυτοκίνητο και απομακρύνθηκε πεζή οπλισμένος με ένα μαχαίρι», αναφέρει ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ειδοποιημένη από αυτόπτες μάρτυρες, αστυνομική περίπολος εντόπισε τον άνδρα. Κατά τη σύλληψή του, οι αστυνομικοί έκαναν χρήση των όπλων τους, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση . «Ο ύποπτος έχει τραυματισθεί σοβαρά και νοσηλεύεται σε κλινική της Χαϊλελβέργης».

Σύμφωνα με πληροφορία που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Bild, ο άνδρας πάσχει από ψυχική διαταραχή. Οι αρχές δεν δίνουν κανένα στοιχείο για το θέμα.

Η Rhein-Neckar-Zeitung αναφέρει ότι πρόκειται για νεαρό Γερμανό, ο οποίος , στο τιμόνι του αυτοκινήτου, είχε σταματήσει στο κόκκινο φανάρι και, όταν αυτό έγινε πράσινο, ξεκίνησε με ταχύτητα για να πέσει στην ομάδα των πεζών και στη συνέχεια σε κολώνα.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης