Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Ο Καμμένος μένει όπως και το πρόβλημα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με απόψεις “περίεργες” για τα Σκόπια

Ο Καμμένος μένει όπως και το πρόβλημα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με απόψεις

“Κόλαση”  η Βουλή όλη τη νύχτα στην συζήτηση “περί διαφθοράς”! Τσίπρας-Μητσοτάκης ήταν οι βασικοί “μονομάχοι” αλλά ο πραγματικός…πόλεμος είχε προωταγωνιστές τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο και τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρώην ΥΕΘΑ Βαγγέλη Βενιζέλο!

Ήταν μια τέλεια …τηλεοπτική αναμέτρηση για τους πολιτικούς αρχηγούς από την οποία κάτι κέρδισαν ,κάτι έχασαν. Για την ουσία της υπόθεσης μην περιμένουμε τίποτα εντυπωσιακό.

Το ζήτημα είναι ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνχίζεται όπως όμως και η επιμονή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να εκφράζουν απόψεις “αιρετικές” για το θέμα των Σκοπίων. Το ότι φέρνουν σε δύσκολη θέση τον Καμμένο είναι το λιγότερο. Το θέμα είναι ότι φέρνουν σε δύσκολη θέση τη χώρα.Το σχετικό κείμενο που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν παλιό μεν αλλά τα όσα αναφέρει είναι προβληματικά. Τουλάχιστον…

Ο Καμμένος στην πρωτολογία του έκανε σαφές ότι το θέμα αποχώρησής του από την κυβέρνηση ,λόγω Μουζάλα ,πλέον δεν υφίσταται. Κατηγορήθηκε από τη ΝΔ για “κωλοτούμπα” και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης του έθεσε υπ΄  όψιν του κείμενο που υπογράφουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και στο οποίο υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν τα Σκόπια διατηρήσουν την “συνταγματική” τους ονομασία!

Ο Καμμένος στην δευτερολογία του είπε ότι δεν συμφωνεί με κείμενο ορισμένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ονομασία  των Σκοπίων αλλά δεν έδειξε διατεθειμένος να “ανεβάσει” το θέμα. Αντιθέτως προτίησε να ρίξει το μπαλάκι στην πλευρά της ΝΔ υπενθυμίζοντας στον κ.Μητσοτάκη την περίπτωση του Νίκου Γεωργιάδη:

“Ο κ. Γεωργιάδης έχει την περιπέτεια με την παιδεραστία και βεβαίως ο κ. Μητσοτάκης τον ξήλωσε”, είπε ο κ. Καμμένος ρωτώντας στην συνέχεια τον Πρόεδρο της ΝΔ, “Κύριε Μητσοτάκη, δεν ξέρατε ότι το 2005 διαγράψαμε τον κ. Νίκο Γεωργιάδη, βουλευτή Κερκύρας, διότι τότε ως βουλευτής σε δηλώσεις του στον ρ/σ Alpha 9.89 απεφάνθη ότι το ιερό όνομα της Μακεδονίας είναι ‘μπούρδα’ και πρέπει να εκχωρηθεί στους Σκοπιανούς;”

Νωρίτερα ο κ. Βενιζέλος τον είχε αποκαλέσει “αλήτη” για όσα είχε πει ο ΥΕΘΑ σχετικά με την υπόθεση των υποβρυχίων.

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης