Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
11/05/2016 | 20:27 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

“Βασιλικές επαφές” του Α/ΓΕΕΘΑ στην Ιορδανία

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης που πραγματοποίησε στην Ιορδανία, έγινε δεκτός από την Α.Ε. Βασιλιά Abdullah II bin Al-Hussein, με τον οποίο συζήτησαν εκτενώς την γεωπολιτική κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και Μέσης Ανατολής καθώς και θέματα που άπτονται της περαιτέρω ενίσχυσης της υφιστάμενης στρατιωτικής συνεργασίας των δύο χωρών.

Επίσης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ παρέστη στην έναρξη του 11ου Συνεδρίου Special Operations Forces Exhibition & Conference-SOFEX 2016, στο οποίο και παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις στις ειδικές επιχειρήσεις και οι καινοτομίες στην υλικοτεχνική υποστήριξη τους και συναντήθηκε με τον Ιορδανό ομόλογό του, Lt. General Mashal Mohammad Al-Zaben, με τον οποίο συζήτησαν θέματα στρατιωτικής συνεργασίας των δύο χωρών.    

Στο περιθώριο των επαφών του, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε με Ιορδανούς Αξιωματικούς, οι οποίοι έχουν αποφοιτήσει από Στρατιωτικές Σχολές ΕΔ της Ελλάδος στους οποίους και επέδωσε τον θυρεό της σχολής αποφοίτησης τους.

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης