Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Αστυνομικοί ζητούν δικαίωμα στην απεργία λίγες μέρες πριν τη νομοθέτηση των Ενώσεων Στρατιωτικών! Τυχαίο;

Αστυνομικοί ζητούν δικαίωμα στην απεργία λίγες μέρες πριν τη νομοθέτηση των Ενώσεων Στρατιωτικών! Τυχαίο;

Αστυνομικοί ζητούν το δικαίωμα να κάνουν απεργία! Συμπτωματικά  (;) η ενέργεια αυτή γίνεται λίγες μέρες πριν το ΥΠΕΘΑ νομοθετήσει για τις Ενώσεις Στρατιωτικών.Μπορεί να είναι σύμπτωση…Μπορεί και όχι.

Το εξειδικευμένο σε θέματα αστυνομίας και ασφάλειας bloko.gr  γράφει:

Αυτή την ώρα, ο πρόεδρος και μέλη του δ.σ. της ΠΟΑΣΥ, βρίσκονται στο υπουργείο Εργασίας προκειμένου να καταθέσουν στον αρμόδιο υπουργό Γιώργο Κατρούγκαλο, υπόμνημα στο

οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, υπάρχει εκτενής νομική ανάλυση που τεκμηριώνει το δικαιωμα των αστυνομικών στην απεργία.

Στο υπόμνημα, συγκαταλέγοντα τμήματα και αποσπάσματα όσων είχε με παρρησία υποστηρίξει στην ομιλία του ο Κατρούγκαλος στο διευρυμένο συμβούλιο της ΠΟΑΣΥ που διεξήχθη στις 8 και 9 Φεβρουαρίου του 2012 στο αμφιθέατρο της ΓΑΔΑ, όταν και είχε υποστηρίξει ότι η αεργία των ένστολων είναι νόμιμη και συνταγματική.

Δυστυχώς, το βίντεο με την επίμαχη ομιλία του κ. Κατρούγκαλου, υπέρμαχου τότε της απεργίας, που είχε αναρτηθεί από την ΠΟΑΣΥ στο youtube για κάποιον άγνωστο λόγο έχει “αποκαθηλωθεί”, όπως και των υπόλοιπων ομιλητών ΕΔΩ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης