Υποστηριξε το militaire
Άμυνα Άποψη
11/08/2016 | 10:38 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Από τ΄ αυτί και στον Καμμένο μας πάει ο ΠΑΣΕΔ!!!Γιατί όχι και σε καταναγκαστικά έργα;

Από τ΄ αυτί και στον Καμμένο μας πάει ο ΠΑΣΕΔ!!!Γιατί όχι και σε καταναγκαστικά έργα;

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, έχω την τιμή να βρίσκομαι στο στόχαστρο κάποιων στρατιωτικών, οι οποίοι για λόγους που ελπίζουμε κάποια στιγμή να αποκαλυφθούν από τους ίδιους διαφώνησαν με την ΠΟΕΣ και δημιούργησαν δικούς στους φορείς και όργανα για να αντιπαρατεθούν μαζί της.

Όλοι αυτοί “συνασπίστηκαν” στο Πανελλήνιο Συντονιστικό Ενόπλων Δυνάμεων και πάλεψαν μέχρι τελευταία στιγμή να μην υπάρξει νομοθέτηση για την ΠΟΕΣ. Δεν τα κατάφεραν …

Το ΠΑΣΕΔ λοιπόν έστειλε επιστολή στον Πάνο Καμμένο και την κοινοποιεί και στον ΑΝΥΕΘΑ, όχι για κάποιο από τα πολλά και μεγάλα προβλήματα των στρατιωτικών, αλλά για την… αφεντομουτσουνάρα μου!

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα εγκαλούν τον …ΥΕΘΑ γιατί δεν …”με εγκαλεί στην τάξη”! Δηλαδή γιατί δεν μου “τραβάει” το αυτί ο Καμμένος για όσα γράφω σχετικά με τον λεγόμενο “στρατιωτικό συνδικαλισμό”!!! Κάποιοι από το Πανελλήνιο Συντονιστικό Ενόπλων Δυνάμεων υπηρετούσαν σε ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ του ΥΠΕΘΑ όταν υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν ο Πάνος Παναγιωτόπουλος. Ας τον ρωτήσουν λοιπόν αν επιτρέπω να μου “τραβάνε” τ΄ αυτιά οι υπουργοί. Αν έχω άδικο σε κάτι το αποδέχομαι. Αν όχι τότε υπερασπίζομαι ότι γράφω.

Θα μπορούσαν ίσως να ζητήσουν από τον Καμμένο και να μας κλείσει! Κάποιοι διέδιδαν ότι “είμαστε μαγαζί του Καμμένου”! Ας ψάξουν στα κείμενα μας και ειδικά στη στήλη ΑΠΟΨΗ,  για να δουν πόσο …Καμμενικοί είμαστε. Το απέσυραν νωρίς το παραμύθι και μόνο ορισμένοι στη ΝΔ το αναμασούν που και που.

Αυτά ως προς την απρέπεια τους αιτήματος τους προς τον κ. Καμμένο.

Δεν είναι βέβαια μόνο αυτή η απρέπεια που έχουν διαπράξει. Έχω δεχτεί προσωπικές και χυδαίες επιθέσεις από ιστοσελίδες στις οποίες διαχειριστές και συντάκτες είναι “άγνωστοι”! Κάποιες απ΄ αυτές έχουν και την σφραγίδα Ενώσεων Στρατιωτικών. Δεν είδα να έχει καμία απολύτως ευαισθησία ο ΠΑΣΕΔ σ΄ όλα αυτά για να προστατεύσει το χώρο των στρατιωτικών από τους λίγους που τον αμαυρώνουν.

Τώρα επί της ουσίας του αιτήματος του ΠΑΣΕΔ: Είμαι “κατηγορούμενος” ως …διασπαστής της ενότητας του στρατεύματος! Πράγματι έγραψα άπειερες φορές και στο Onalert.gr  τα 5,5 χρόνια που είχα  την ευθύνη του, αλλά και στο Militaire.gr ότι άποψή μου είναι, πως πρέπει να υπάρχει ΜΙΑ ΦΩΝΗ, ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ, ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ για τους στρατιωτικούς, για να είναι δυνατοί και υπολογίσιμοι. Εξακολουθώ να έχω αυτή την άποψη και θέση και γι΄ αυτό έκρινα θετικά την νομοθέτηση της ΠΟΕΣ. Την οποία από την επόμενη ημέρα έβαλα “απέναντι” γράφοντας ότι δεν έχει κανένα λόγο να ευγνωμονεί την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και άρα θα πρέπει να βγει μπροστά και να διεκδικήσει. Δεν ξέρω που ακριβώς είναι το διχαστικό μήνυμα…

Όσο για τα …περί εμπιστευτικών πληροφοριών που αποκάλυψα στο δημοσίευμα που επικαλούνται και μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω, θα απαντήσω ότι μετά από 30 χρόνια σ΄ αυτή τη δουλειά δεν …πιπιλάω το δάχτυλο. Έχω καταλάβει που το πάνε και που θέλουν να με πάνε. Το ‘χω ξαναπεράσει. Εκεί βέβαια θα μπορέσω κι εγώ νόμιμα και απελευθερωμένος να επικαλεστώ κάποιες δικαστικές αποφάσεις που ως δημοσιογράφος δεν μπορώ λόγω προσωπικών δεδομένων.

Ξέρω ότι ανέμεναν πολλοί να τις δημοσιοποιήσω αλλά πάντα ως δημοσιογράφος τήρησα και τηρώ τους κανόνες και τη δεοντολογία. Και κυρίως προσέχω να μην δίνω δικαιώματα σ΄  όσους για δικούς τους λόγους θέλουν να με “κυνηγήσουν” και να με “ταλαιπωρήσουν”.

Κλείνοντας να υπενθυμίσω κι εγώ ότι οι νόμοι και η τήρησή τους αφορούν όλους μας! Όχι μόνο τους δημοσιογράφους.

Δημοσιεύουμε την επιστολή που έστειλε το ΠΑΣΕΔ στον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο και αναμένουμε αύριο που θα επιστρέψει από το εξωτερικό να μας φωνάξει “για να μας τραβήξει τ΄ αυτί”. Κρατάμε τον τίτλο στον οποίο το ΠΑΣΕΔ καλεί σ΄ ενότητα. Χαιρόμαστε που προσχωρεί στην άποψή μας να και μας κατηγορεί…για διάσπαση!

PASED1

PASED2

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης