Υποστηριξε το militaire
Απόστρατοι
12/11/2015 | 22:01 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Απόστρατοι στην συγκέντρωση των απεργών στην Αθήνα

Απόστρατοι στην συγκέντρωση των απεργών στην Αθήνα

Απόστρατοι βγήκαν στο δρόμο  σήμερα μαζί με τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στην συγκέντρωση της Αθήνας. Είναι απόστρατοι που συμμετέχουν και συνυπογράφουν τα όσα υποστηρίζει η Πρωτοβουλία Αποστράτων . Ο Αντισυνταγματάρχης ε.α Νίκος Παπαναστάσης γράφει για την σημερινή συγκέντρωση:

Σήμερα είμασταν εκεί. Μαζί με το λαό, με τους άλλους αγωνιζόμενους φορείς, με τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους. Όταν οι αιτίες που γενούν τα προβλήματά μας είναι κοινές, νομοτελειακά και η αντιμετώπισή τους θα είναι κοινή. Όσοι αντιμάχονται αυτή τη συμπόρευση, και δούλεψαν συντονισμένα τις προηγούμενες μέρες για την αποτροπή συμμετοχής των αποστράτων στη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ» στις 12/11, είναι σίγουρο ότι σκοπό έχουν το καπέλωμα, τη χειραγώγηση και τον αποπροσανατολισμό της οργής μας. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Δίνουμε Ραντεβού στις 20/11/15 στις 15:00 στη Πλατεία Κλαυθμώνος μαζί με τις χιλιάδες αποστράτων που βιώνουν την ανέχεια, τις κατασχέσεις, την αδυναμία να πληρώσουν το ηλεκτρικό ρεύμα, το τηλέφωνο, να αγοράσουν τα φάρμακά τους, όπως ακριβώς και οι υπόλοιποι συνταξιούχοι. Κατακρίνουμε τις  πρακτικές των διορισμένων απ’ τον υπουργό «αιρετών» διοικήσεων λαοφοβικών φορέων αποστράτων.

Οι απόστρατοι, οι απλοί άνθρωποι που βιώνουν τις ίδιες δυσκολίες με τους υπόλοιπους Έλληνες, τους γυρνάνε τη πλάτη. Ραντεβού κάτω απ’ τα πανό της «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ» στις 12/11, στη πλατεία Κλαυθμώνος.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ.

Νίκος Παπαναστάσης
Αντισυνταγματάρχης ε.α.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης