Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΣΤΡΑΤΟΣ
18/03/2016 | 23:36 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Αναξιοκρατία για γέλια και κλάματα! “Έκοψαν” αξιωματικό από το Σώμα Νομικών λόγω …σωματικών προσόντων!!!

Αναξιοκρατία για γέλια και κλάματα!

Η αξιοκρατία στις Ένοπλες Δυνάμεις,όπως και σ΄ όλο το κρατικό μηχανισμό δεν είναι από τα…δυνατά μας σημεία. Αντιθέτως αποτελεί διαχρονική εθνική παθογένεια. Το χειρότερο είναι ότι σε κάποιες περιπτώσεις και εντός ΕΔ τα “φάουλ” γίνονται τόσο απροκάλυπτα που προκαλούν οργή,όχι μόνο στους θιγόμενους .

Από την ημέρα που γράψαμε το άρθρο για το μήνυμα των κρίσεων λαμβάνουμε διαρκώς μηνύματα από στελέχη που έχουν αντιμετωπίσει φαινόμενα αναξιοκρατίας.

Για να …χαλαρώσουμε λίγο μια και Σαββατοκύριακο διανύουμε, επιλέξαμε ως παράδειγμα τη περίπτωση στελέχους που δεν επελέγη για μετάταξη στο Σώμα Νομικών Στρατιωτικών Συμβούλων επειδή λέει δεν είχε τα σωματικά προσόντα! Είχε τα πτυχία, τις σπουδές ,τα μεταπτυχιακά ,όλα τα προσόντα, αλλά βαθμολογήθηκε με 88 αντί με 90 στα σωματικά προσόντα. Για να καταλάβετε ότι κάποιοι μας δουλεύουν και τον δουλεύουν κανονικά ιδού η φωτογραφία του…κορμιού.

kormi

Αν βάλουμε δίπλα φωτογραφίες ανωτάτων αξιωματικών θα γίνουμε κακοί και θα είμαστε εμπαθείς;

Και τέλος πάντων ακόμη κι αν το συγκεκριμένο στέλεχος είχε τα…παχάκια του όπως τα ΄χουν στρατηγοί ,ναύαρχοι και πτέραρχοι, τι θα τον εμπόδιζαν να υπηρετεί στο Σώμα Νομικών Στρατιωτικών Συμβούλων,όπου χρειαζόμαστε μυαλά ,γνώσεις και ιδέες κι όχι…κοιλιακούς;

Το τραγικό για το στράτευμα είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις τα στελέχη προσφεύγουν στα δικαστήρια και φυσικά δικαιώνονται! Και λέμε τραγικό γιατί είναι τουλάχιστον εξευτελιστικό για του στράτευμα να εμφανίζεται εξώφθαλμα αναξιόπιστο και αναξιοκρατικό.

Ευχόμαστε στο στέλεχος να βρει το δίκιο του και να συνεχίσει να αντιμετωπίζει με τόσο χιούμορ τη περιπέτειά του. Το λέμε γιατί εκτός από τη φωτογραφία με τη στολή μας έστειλε και φωτογραφία με μαγιό! Το χιούμορ πάντα το εκτιμάμαι στο  Militaire.gr

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης