Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
18/05/2017 | 11:15
Militaire News

Ανανέωση πρόσκλησης για διάλογο από τον Τσουκαράκη στον Άδωνι Γεωργιάδη

Ανανέωση πρόσκλησης για διάλογο από τον Τσουκαράκη στον Άδωνι Γεωργιάδη

Ο Αντιπρόεδρος και τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης έχει το τελευταίο διάστημα αναφερθεί σε τηλεοπτικές του εμφανίσεις στον πρόεδρο της ΠΟΕΣ Ανέστη Τσουκαράκη. Η απάντηση ήταν μια πρόσκληση για διάλογο μέσω του Militaire.gr. Η πρόσκληση παραμένει ανοιχτή και με κείμενό του προέδρου της ΠΟΕΣ ανανεώνεται.

Το κείμενο του προέδρου της ΠΟΕΣ Ανέστη Τσουκαράκη:

“Με έκπληξη διαβάζω σε διάφορα ιστολόγια για μια νέα φραστική επίθεση που φέρεται να εξαπέλυσε ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, εν απουσία μου, προφανώς για να μην μπορώ να απαντήσω.

Επειδή ουδέποτε μέχρι και σήμερα, από της κατατάξεώς μου στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και την εμπλοκή μου στη συλλογική έκφραση των στρατιωτικών, την οποία σιγά – σιγά αρχίζει να αποδέχεται και ο κ. Αντιπρόεδρος, μετά από τόσα χρόνια, γεγονός που με χαροποιεί ιδιαίτερα, υπήρξα θρασύδειλος, ανανεώνω τη δημόσια πρόσκλησή μου προς αυτόν για δημόσιο διάλογο μαζί μου, ακόμη και για το νέο μισθολόγιο, για το οποίο δεσμεύομαι να του προσκομίσω στοιχεία που είμαι σίγουρος ότι θα αναγνώσει με ενδιαφέρον, αν και πιστεύω ότι τα γνωρίζει, αλλά δεν ομιλεί για αυτά.

Προσωπικά, αισθάνομαι περήφανος για ό,τι κέρδισε μέχρι και σήμερα η Ομοσπονδία μας για όλους εν γένει τους Έλληνες στρατιωτικούς. Ακόμη και αυτή η πλημμελής συμμόρφωση στις δικαστικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, που τυγχάνει όπλο στον κάθε ένα που θέλει να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο, είναι νίκη της Ομοσπονδίας μας και αυτό το γνωρίζουν πλέον όλοι οι Έλληνες στρατιωτικοί.

Η οικειοποίηση της νίκης δεκτή”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης