Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Αναμνηστικές φωτό για νεοσύλλεκτους προς 25 ευρώ στο ΚΕΤΘ;

Αναμνηστικές φωτό για νεοσύλλεκτους προς 25 ευρώ στο ΚΕΤΘ;

Η…ελεύθερη αγορά στο Κέντρο Εκπαίδευσης Αυλώνα δεν έχει …ρυθμισει τις αναμνηστικές φωτογραφίες σε τιμές προσιτές για όποιον νεοσύλλεκτο θέλει να έχει στο άλπουμ του αναμνηστικό φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Όπως αναφέρει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων μετά από επιτόπια έρευνα και καταγγελίες γονέων νεοσυλλέκτων οι φωτογραφίες από ιδιώτη κοστολογούνται στα 25 ευρώ!

Θα πείτε δεν είναι υποχρεωτικό.Αλλά όπως φαίνεται κάποιοι αυτό πιστεύουν ή τους έχουν πείσει κάποιοι να το πιστέψουν.

Το πιο ενοχλητικό αλλά και περίεργο είναι ότι πλέον οι φωτογράφοι έχουν στην διάθεσή τους τηλέφωνα οικογενειών νεοσυλλέκτων με τις οποίες επικοινωνούν και τους προτείνουν την αποστολή 12 φωτογραφιών προς 25 ευρώ!

Δεν γνωρίζουμε πως αλλά η διοίκηση του ΚΕΤΘ πρέπει να προστατεύσει τους νεοσύλλεκτους και τις οικογένειές τους από τέτοια φαινόμενα.Αρκετά προβλήματα έχουν και είναι κυρίως οικονομικά.Να τους προκύπτουν από το πουθενά και 25 ευρώ για φωτογραφίες είναι πολλά.

Δεν θα πούμε ότι αυτή τη δουλειά θα μπορούσε να την κάνει κι ένας στρατιώτης που θα μπορούσε να τραβά φωτογραφίες με ελάχιστο κόστος και τα χρήματα να πηγαίνουν στο ταμείο του ΚΕΤΘ,για να μην κατηγορηθούμε ως “κρατικιστές” ….

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης