Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
07/12/2015 | 21:57 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Ένωση Στρατιωτικών και στη Ρόδο!

Ένωση Στρατιωτικών και στη Ρόδο!

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου η υπό ίδρυση Ενωση Στρατιωτικών Περιϕερειακής Ενότητας Ρόδου κ” Μικρονήσων διοργάνωσε την πρώτη της ενημερωτική εκδήλωση. Η συμμετοχή των στρατιωτικών, σύμϕωνα με τις εκτιμήσεις της προσωρινής διοικούσας επιτροπής, ήταν πέραν της αναμενόμενης,γεγονός που αποδεικνύει την ανάγκη ύπαρξης του σωματείου. Η διοικούσα επιτροπή ανέλυσε το καταστατικό του σωματείου και ιδίως το σκοπό και τα μεσα λειτουργίας του. Ο νομικός σύμβουλος της ένωσης, κ” Βασίλειος Καβουριού, ανέπτυξε τα νομικά επιχειρήματα και τη νομική βάση ίδρυσης του σωματείου και κάνοντας ένα βήμα παραπάνω τη νομική αναγκαιότητα ύπαρξή της.
Της παρουσίασης ακολούθησε ενδιαϕέρουσα συζήτηση κατά την οποία οι παρευρισκόμενοι στρατιωτικοί κατέθεσαν και ρώτησαν για τρέχοντα μείζονα προβλήματα, εν γένει των στρατιωτικών και των οικογενειών τους, τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών που παρευρέθηκε και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα.
Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η μεγάλη συμμετοχή υπογραϕών των ιδρυτικών μελών της Ένωσης, η οποία, κατά το νομικό σύμβουλο, δεν έχει συμβεί σε κανένα σωματείο ιδιωτικού δικαίου.
Η εκδήλωση αποτύπωσε τους καλύτερους οιωνούς και οι παρευρισκόμενοι υποσχέθηκαν τη δυναμικότητα και συλλογικότητα της Ένωσης, την ανάπτυξη της και την εντός του οριοθετημένου στρατιωτικού διοικητικού πλαισίου ανάδειξης των προβλημάτων και επίλυσης τους, που αϕορούν στους στρατιωτικούς που υπηρετούν στις Μονάδες που εδρεύουν στα διοικητικά όρια της Περιϕερειακής Ενότητας Ρόδου κ” Μικρονήσων.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης