Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Έκτακτες μεταθέσεις στο ΠΝ προκαλούν φουρτούνες! 400 υπαξιωματικοί μετατίθενται εκτάκτως.

Έκτακτες μεταθέσεις στο ΠΝ προκαλούν φουρτούνες! 400 υπαξιωματικοί μετατίθενται εκτάκτως.

Και ξαφνικά μεταθέσεις στο Πολεμικό Ναυτικό! Μέσα στο καταχείμωνο τουλάχιστον 400 “έκτακτες” μεταθέσεις έχουν σταλεί ήδη σε στελέχη του ΠΝ ! Ασυνήθιστο γεγονός που είχε πολλά χρόνια να συμβεί.
Η αιτία και η ανάγκη να βγουν όλες αυτές οι μεταθέσεις -κυρίως για υπαξιωματικούς- είναι ερωτήματα που χρειάζονται απάντηση,αφού το “ντόμινο” των μεταθέσεων προκαλεί μεγάλα προβλήματα σε πάρα πολλές οικογένειες.

Κάποιοι συνδυάζουν τις μαζικές έκτακτες μεταθέσεις με γεγονότα που έρχονται. Επισημαίνουν τις επισκέψεις του αμερικανού πρέσβη και του Ναυάρχου Τζέϊμς Σταυρίδη στο ΥΠΕΘΑ .Και προσθέτουν και την απόφαση των ΗΠΑ για μόνιμη ναυτική παρουσία στη Μεσόγειο. Όλα αυτά προκαλούν σενάρια “ετοιμότητας”.

Το θέμα όμως είναι αν η λογική των έκτακτων μεταθέσεων είναι να πάει κόσμος στα καράβια του Στόλου ή αν αντιθέτως όπως λένε οι καχύποπτοι να …φύγει απ΄ αυτά για υπηρεσίες ξηράς.

Οι  πιο καχύποπτοι και λίγοτερο φίλοι των “στρατηγικών σεναρίων” κάνουν λόγο απλά για…τακτοποίηση κοινωνικών αιτημάτων.

Όπως και να ‘χει η φουρτούνα στο ΠΝ δεν λέει να κοπάσει! Μετά από την απαράδεκτη απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να προχωρήσει στο “κόψιμο” των πλεύσιμων για τις αποστολές εξωτερικού,έρχονται οι εκατοντάδες έκτακτες μεταθέσεις να προκαλέσουν νέο πονοκέφαλο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης