Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στην Άγκυρα! Νεκροί και τραυματίες

Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στην Άγκυρα! Νεκροί και τραυματίες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από twitter

Κόλαση στην Άγκυρα από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου.

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 10 τραυματίστηκαν αναφέρουν οι πληροφορίες από την τουρκική πρωτεύουσα. Η επίθεση έγινε με παγιδευμένο αυτοκίνητο που στόχευε στρατιωτικά οχήματα, δήλωσε ο κυβερνήτης της τουρκικής πρωτεύουσας Μεχμέτ Αλί Κιλιτσλάρ.

Οι δράστες της επίθεσης έβαλαν στο στόχαστρο οχήματα του στρατού κοντά στην κεντρική πλατεία Κιζιλάι, πρόσθεσε ο κυβερνήτης.

Η επίθεση αυτή, που σημειώθηκε σε μικρή απόσταση από το κοινοβούλιο, την έδρα του γενικού επιτελείου στρατού και άλλα κυβερνητικά κτίρια, ήταν τρομοκρατική ενέργεια, ανέφερε στο Twitter ο Ομέρ Τσελίκ, ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.

Το τηλεοπτικό κανάλι NTV μετέδωσε ότι η έκρηξη σημειώθηκε τη στιγμή που περνούσε από το σημείο ένα καμιόνι στο οποίο επέβαιναν στρατιώτες. Οι εικόνες που πρόβαλε το CNN Türk δείχνουν πυκνό μαύρο καπνό να υψώνεται στον ουρανό.

Οι πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε το CNN Türk επικαλούμενο τον κυβερνήτη της Άγκυρας κάνουν λόγο για 5 νεκρούς και πολλούς τραυματίες.

Περισσότεροι από 100 άνθρωποι σκοτώθηκαν στις αρχές του Οκτωβρίου στην Άγκυρα σε διπλή βομβιστική επίθεση κατά τη διάρκεια μιας πορείας ειρήνης.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου ακύρωσε το προγραμματισμένο ταξίδι του στις Βρυξέλλες μετά την επίθεση που διαπράχθηκε πριν από λίγο στην Άγκυρα, δήλωσε αξιωματούχος του πρωθυπουργικού γραφείου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης