Υποστηριξε το militaire
Απόστρατοι ΣΤΡΑΤΟΣ
08/09/2016 | 06:00 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Άρθρο απόστρατου στην εφημερίδα της ΕΑΑΣ περί “συνδικαλισμού στις ΕΔ” προκαλεί οργή

Άρθρο απόστρατου στην εφημερίδα της ΕΑΑΣ περί

Ένα άρθρο απόστρατου υποστράτηγου στην εφημερίδα της ΕΑΑΣ περί “συνδικαλισμού στις ΕΔ” λογικά προκάλεσε την αντίδραση του Πανελλήνιου Σύλλογου Αποστράτων  Εθελοντών Μακρας Θητείας. Τα όσα γράφει ο συντάκτης δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. ”Συνδικαλισμός” στις ΕΔ όπως τον περιγράφει στο κείμενό του δεν υπήρξε, δεν υπάρχει και μπορεί να κοιμάται ήσυχος δεν θα υπάρξει. Υπήρξε στοιχειώδης οργάνωση των στρατιωτικών σε διάφορες μορφές χάρη στην οποία ο απόστρατος υποστράτηγος έχει κάτι να αναμένει ότι θα του επιστραφεί απ΄ όσα βιαίως του πήραν από τη τσέπη… Αν περίμενε από την ΕΑΑΣ θα είχε “χάσει το τραίνο”.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων  Εθελοντών Μακρας Θητείας στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε στο τευχος Αυγουστου 2016 της εφημερίδας της ΕΑΑΣ “Εθνική Ηχώ” το παραπάνω παραλήρημα του ε.α Υποστρατήγου κ. Χρηστου Μπολώση σχετικά με τον συνδικαλισμό στις Ενοπλες Δυνάμεις.

Για όσους δεν γνωρίζουν η Εθνικη Ηχώ, είναι η μηνιαία εφημερίδα της ΕΑΑΣ, που εκδίδεται με χρήματα που καταβάλλουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ολοι οι απόστρατοι, ανεξαρτήτου βαθμού!!!!

Άραγε ο κ. Πρόεδρος της ΕΑΑΣ γνωρίζει πως ειναι προεδρος ΟΛΩΝ των αποστρατων; (Αξκων  προερχομένων από την ΣΣΕ, Αξκων και Ανθστων που προέρχονται απο τη ΣΜΥ, τους μονιμοποιηθέντες Εθελοντές, καθώς  και των Ανθστών Εθελοντών Μακράς Θητείας;

Αν το γνωρίζει, διότι ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να το γνωρίζει, πως επιτρέπουν στον παραπάνω κύριο να χρησιμοποιεί παραδείγματα με ΟΠΥ και ΕΠΥ, θεσμούς από τους οποίους προέρχονται οι Εθελοντές Μακράς Θητείας;

Γιατί κύριε πρόεδρε της ΕΑΑΣ επιτρέπετε  στον παραπάνω κύριο να διασύρει το θεσμό των ΟΠΥ-ΕΠΥ και εν γένει ολόκληρο τον θεσμό των Εθελεοντών Μακράς Θητείας;

Γιατί ο παραπάνω κύριος δεν χρησιμοποίησε στα παραδείγματα του Αξκους προερχομένους απο ΣΣΕ και ΣΜΥ;

Το τι γράφει ο συγκεκριμένος κύριος δεν θα το σχολιάσουμε, διότι ειναι ανάξιο σχολιασμού!!! Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο συγκεκριμενος κύριος ζει σε άλλη εποχή και πιθανόν να βρίσκεται σε παραλήρημα και ίσως χρήζει και ιατρικής βοήθειας!!! Ας του απαντήσουν αρμοδίως οι ε.ε συνάδελφοί μας!!!!

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων  Εθελοντών Μακράς Θητείας αυτό που ξέρει είναι οτι ο συνδικαλισμός των ε.ε συναδέλφων μας νομοθετήθηκε προσφάτως απο τη ΒτΕ ,σέβεται τους νόμους ,και ερωτά τον κ. Πρόεδρο της “θεσμικής” ΕΑΑΣ, αν και αυτός σέβεται τους νομους του κράτους, δημοσιεύοντας τέτοια άρθρα στην εφημερίδα που πληρώνουμε όλοι οι απόστρατοι!!!

Περιμένουμε από τον κ. Πρόεδρο της ΕΑΑΣ να καταδικάσει το δημοσίευμα αυτό και να μην επιτρέψει στο μέλλον παρόμοιες δημοσιευσεις στην εφημερίδα Ε.Η που προσβάλλουν ολόκληρες κατηγορίες συναδέλφων μας!!! Αυτό είναι το ευχαριστώ, προς μια κατηγορία στρατιωτικών,  που είναι η ψυχή και η κινητήριος δυναμη των Ε.Δ και μολις χθες έχασε εναν ακόμα συναδελφό της σε άσκηση; Νροπή σας κύριοι!!!!

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων  Εθελοντών Μακράς Θητείας ΑΠΑΙΤΕΙ η παρούσα ανακοίνωση μας να δημοσιευτεί στό επόμενο τεύχος της Εθνικής Ηχούς και να ζητηθεί από τους υπευθύνους  δημόσια συγνώμη  για τον διασυρμό των ΟΠΥ-ΕΠΥ, θεσμών που προέρχονται οι Εθελοντές Μακράς Θητείας!!! Επιφυλασσόμεθα δε προς άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος μας!!!

Το δημοσίευμα:

eaas-1

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης