Υποστηριξε το militaire
Άμυνα ΠΑ ΠΝ ΣΤΡΑΤΟΣ
21/03/2016 | 18:00 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Άδειες στρατιωτικών το Πάσχα – Τι ζητάει η ΠΟΕΣ

Άδειες στρατιωτικών το Πάσχα - Τι ζητάει η ΠΟΕΣ

Να μην ανακοινωθούν “τελευταία στιγμή” οι άδειες του Πάσχα στους στρατιωτικούς ,ζητά η ΠΟΕΣ κι εξηγεί σ΄ έγγραφό της το γιατί:

Αξιότιμε κε Υπουργέ.

Κάθε χρόνο το ΥΠΕΘΑ χορηγεί στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων εορταστική άδεια για την Περίοδο του Πάσχα πέραν της προβλεπομένης. Τα στελέχη που υπηρετούν στις παραμεθόριες περιοχές και ιδίως στα νησιά του Αιγαίου με τόπο καταγωγής, στον οποίο θα διανύσουν την άδεια αυτή, να βρίσκεται μακράν των Μονάδων τους, προσπαθούν να βρουν, για τη μετακίνησή τους, το οικονομικότερο εισιτήριο με αεροπλάνο. Όπως γνωρίζετε, το κόστος του αεροπορικού εισιτηρίου μειώνεται όσο πιο νωρίς γίνει η κράτηση.

Με το παρόν έγγραφό μας, σας μεταφέρουμε την παράκληση των συναδέλφων – μελών των Περιφερειακών Ενώσεων – για επίσπευση τυχόν εκδόσεως εγγράφου που θα χορηγεί και φέτος την εν θέματι άδεια το συντομότερο δυνατό, προκειμένου τα στελέχη το συντομότερο να προβούν σε κρατήσεις των εισιτηρίων του μέσου μετακίνησής τους, προς εξοικονόμηση χρημάτων.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την αποδοχή της προτάσεώς μας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης