“Έσπασαν” τα τηλέφωνα και “έπεσαν” τα δίκτυα στο ΓΕΝ! Σε λιγότερο από ένα 24ωρο χιλιάδες κόσμου έδειξε ενδιαφέρον για τη δυνατότητα που δίνει το ΓΕΝ σε πολίτες να γίνουν για λίγες ώρες κωπηλάτες της τριήρους ΟΛΥΜΠΙΑΣ!

Το ΓΕΝ με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον κόσμο και ενημερώνει ότι δεν μπορεί να δεχτεί άλλες αιτήσεις!

Η ανακοίνωση:

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ευχαριστεί το κοινό για το μεγάλο ενδιαφέρον και την ανταπόκριση που επέδειξε στο κάλεσμά του, να συμμετάσχει από τη θέση του κωπηλάτη, στον ολιγόωρο πλου της Τριήρους ΟΛΥΜΠΙΑΣ στις προσβάσεις του Φαληρικού Όρμου. Η ευρύτατη ανταπόκριση του κόσμου, η στήριξη του και η θέρμη με την οποία περιέβαλε την εν λόγω πρωτοβουλία του ΓΕΝ, εμψυχώνει τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού στο έργο που καλούνται να επιτελέσουν.

Λόγω της αθρόας συμμετοχής του κοινού, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την υπερκάλυψη των προβλεπόμενων θέσεων σε χρονικό διάστημα λιγότερο του εικοσιτετραώρου, σας γνωρίζουμε ότι από αυτή τη στιγμή η διαδικασία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στην εν λόγω δράση περατούται.

Με σκοπό την καλύτερη κάλυψη των αιτήσεων συμμετοχής θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 δύο πλόες αντί του ενός ως ακολούθως:

Πρώτος Πλους από 10:00 έως 11:30

Δεύτερος Πλους από 12:00 έως 13:30

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για την επιλογή τους, καθώς και για περαιτέρω λεπτομέρειες που αφορούν στον πλου, μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος.       

       Λόγω του ιδιαίτερα υψηλού αριθμού αιτήσεων συμμετοχής στον πλου, το όλο εγχείρημα θα επαναληφθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 και οι δηλώσεις συμμετοχής θα αιτηθούν μέσω νεότερης ανακοίνωσης.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016