Φωτογραφίες θυμάτων από το TU-154,ανείπωτος πόνος και οι 4 εκδοχές για τη τραγωδία

Φωτογραφίες αγαπημένων προσώπων που χάθηκαν στη μοιραία πτήση του Tu-154 στη Μαύρη Θάλασσα, δημοσιοποιούν συγγενείς των θυμάτων.

Μια γυναίκα με το όνομα G. Galkina δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός άνδρα  που επέβαινε στο μοιραίο αεροπλάνο, στο ρωσικό κοινωνικό δίκτυο VKontakte, και έγραψε, «αγόρι μου … αγάπη μου … η ζωή μου … είσαι ο καλύτερος στη Γη !!!

Ο άνδρας αυτός  ήταν ο Aleksandr Shtuko, μέλος της  χορωδίας Alexandrov Ensemble. Ήταν ένα από τα 64 μέλη της διεθνούς φήμης ρωσικής στρατιωτικής μπάντας, η οποία ταξίδευε στη Συρία για να δώσει μια εορταστική συναυλία,για τις ρωσικές δυνάμεις που βρίσκονται εκεί.

tu_154

Τα αίτια της τραγωδίας διερευνώνται και όπως μεταδίδει το ΑΠΕ τέσσερις είναι οι εκδοχές που εξετάζονται, μεταξύ των οποίων είναι η τεχνική βλάβη και το ανθρώπινο λάθος. Όπως ανέφερε σήμερα η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) της Ρωσίας, οι ερευνητές εξετάζουν την πιθανότητα να διείσδυσε κάποιο ξένο αντικείμενο στον κινητήρα του Tu-154, να απώλεσε το αεροσκάφος ισχύ λόγω της κακής ποιότητας των καυσίμων, να παρουσίασε μηχανική βλάβη ή να έκανε κάποιο λάθος χειρισμού ο κυβερνήτης του.

Σύμφωνα με την FSB, έχουν βρεθεί αυτόπτες μάρτυρες της τραγωδίας και έχουν κληθεί να καταθέσουν. Υπάρχει επίσης ένα βίντεο, τραβηγμένο από κάμερα στο παρμπρίζ αυτοκινήτου, το οποίο εξετάζεται.

“Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν αποδείξεις ή ενδείξεις που να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας τρομοκρατικής ενέργειας ή δολιοφθοράς”, πρόσθεσε η υπηρεσία.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016