Το Militaire.gr έλαβε χθες ένα κείμενο -εξώδικο το λένε αυτοί που το συνέταξαν- το οποίο αποτελεί μνημείο απόπειρας λογοκρισίας!!!

Έχουμε πάγια αρχή να μην ταλαιπωρούμε τους αναγνώστες του Militaire.gr με τις …ταλαιπωρίες που κάποιοι προσπαθούν να μας επιβάλλουν,νομίζοντας ότι θα τους φοβηθούμε.

Επειδή όμως υπάρχουν όρια τα οποία ξεπεράστηκαν πλέον να ενημερώσουμε τους συντάκτες και τους υπογράφοντες:

•Το κείμενο έχει προωθηθεί ήδη στην ΕΣΗΕΑ

•Το Militaire.gr  δεν θα σπαταλήσει ούτε μία γραμμή για να ασχοληθεί μ΄ όσους επιχειρούν από τη πρώτη ημέρα λειτουργίας του να το φρενάρουν. Έχουν χρησιμοποιήσει κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο παίζοντας κυριολεκτικά με τη δουλειά μας. Γι΄ αυτό και το Militaire.gr θα απαντήσει όπως πρέπει ,εκεί που πρέπει για να διαφυλάξει τα συμφέροντά του.

•Δεν έχουμε κανένα λόγο να κρύψουμε ότι έχουν ενημερωθεί και οι ηγεσίες των Γενικών Επιτελείων με την προώθηση του κειμένου .Οι Αρχηγοί θα διαβάσουν και θα κρίνουν αν τέτοιες συμπεριφορές αρμόζουν σε στρατιωτικούς.

•Η Δικαιοσύνη είναι θεσμός στον οποίο οι πολίτες σπεύδουν για να βρουν το δίκιο τους. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση και από κανέναν να χρησιμοποιείται για άλλους λόγους.

Αυτά προς το παρόν και ζητάμε συγγνώμη από τους αναγνώστες του Militaire.gr που τους απασχολούμε από τα μεγάλα και τα σοβαρά με τα μικρά κι ασήμαντα.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016