Επίθεση με φορτηγό στην πόλη Έντμοντον του Καναδά και με μαχαίρι στη Μασσαλία της Γαλλίας.

Στην πρώτη περίπτωση ένας άνδρας έπεσε με φορτηγό σε πεζούς τραυματίζοντας τουλάχιστον τέσσερις. Νωρίτερα ο οδηγός είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε αστυνομικό.

Μετά από τη επίθεση με το φορτηγό ο οδηγός διέφυγε,αλλά οι αρχές του Καναδά λένε ότι έχουν συλλάβει έναν ύποπτο.

Επίθεση με μαχαίρι στη Μασσαλία

.Δύο άνθρωποι δέχθηκαν θανάσιμη επίθεση από έναν άντρα με μαχαίρι, στο σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας. Ο δράστης της επίθεσης στην συνέχεια, τραυματίστηκε θανάσιμα από τα πυρά των στρατιωτών που περιπολούσαν στον σιδηροδρομικό σταθμό.

Ο δράστης της αιματηρής επίθεσης με μαχαίρι στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας, φώναξε: “ο Θεός είναι μεγάλος,” ενώ το δεύτερο άτομο που δέχθηκε την επίθεση είναι σοβαρά τραυματισμένο, σύμφωνα με δεύτερη αστυνομική πηγή.

Μία γυναίκα είναι μεταξύ των νεκρών από την αιματηρή επίθεση με μαχαίρι στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας, σύμφωνα με το γαλλικό υπουργείο των Εσωτερικών.

 

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016