Για 3η συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί παράλληλα με τον 34ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ στις 13 Νοεμβρίου 2016 και ο 3ος ATHENS MILITARY MARATHON με περιορισμένο αριθμό δωρεάν θέσεων για τα στελέχη των ΕΔ και ΣΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΣΑΕΔ:


Η εγγραφή θα γίνει ηλεκτρονικά (φόρμα εγγραφής μέσω ειδικού linκ) και θα ανακοινωθεί μέσω των Γενικών Επιτελείων των ΕΔ και των Αρχηγείων των ΣΑ αλλά και μέσω διαδικτύου στα δρομικά sites.

Επισημαίνουμε  ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας σύμφωνα  με την ημερομηνία υποβολής της δήλωσης σας.

Σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής θα πρέπει άμεσα να ενημερωθεί η υπηρεσία μας μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης, [email protected] προκειμένου να αποφεύγονται τα προβλήματα που δημιουργούνται στην διοργάνωση από τη μη προσέλευση των δρομέων.

Επίσης σε συνέχεια της προηγούμενης παρατήρησης τα στελέχη που στον περσινή διοργάνωση δηλώθηκαν και στην συνέχεια δεν συμμετείχαν χωρίς καμία ενημέρωση μας, θα θεωρηθούν ως επιλαχόντες, χωρίς να ληφθεί υπόψη η ημερομηνία υποβολής της αίτησης τους.

Militaire.gr

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016