Μια φωτογραφία 1000 λέξεις έλεγαν οι Κινέζοι, αλλά το θέμα είναι αν έστω και μια απ΄ αυτές είναι αληθινή.

Το ερώτημα δεν είναι χωρίς αντικείμενο, καθώς χθες υπήρξε ένα μεγάλο φάουλ, εναντίον Αρχηγού Γενικού Επιτελείου, ο οποίος όπως οφείλει, έχει ανοιχτές πάντα τις πόρτες του σε απόστρατους συναδέλφους του. Ένας απ΄ αυτούς ζήτησε να τον δει, ο Αρχηγός ασφαλώς και τον δέχτηκε αν και μαζί του έφερε έναν ακόμη χωρίς να το ξέρει.

Στο τέλος της συνάντησης οι απόστρατοι ζήτησαν και έβγαλαν μια φωτογραφία. Την οποία ο Αρχηγός λίγες ώρες μετά την είδε να συνοδεύει ανακοίνωση κόμματος, στην οποία αναφερόταν ότι δέχτηκε τον τομέα Άμυνας του συγκεκριμένου κομματικού σχηματισμού!

Αυτή είναι η μία πλευρά του νομίσματος…

Η άλλη που τη ζούμε τους τελευταίους μήνες, είναι τα φωτογραφικά στιγμιότυπα στα οποία εμφανίζονται “εκπρόσωποι στρατιωτικών” δίπλα σε χαμογελαστούς μέχρι παρεξηγήσεως βουλευτές, οι οποίοι στην συνέχεια δηλώνουν περίπου …άγνοια όταν τους ρωτούν με ποιους φωτογραφήθηκαν…

Να γελάς ή να κλαις είναι το ερώτημα…Είμαστε πάντα υπέρ του γέλιου γι΄ αυτό και το βίντεο αφιερωμένο στους “φωτογραφικούς πειρατές”! Ο αγαπημένος Γιώργος Μαρίνος στο “Τράβα μου μία φωτογραφία”.

 

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016