Ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Παϊάτ κάνει retweet με σημασία! Ο κ.Παϊάτ λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση της είδησης στο Militaire.gr , για την πτήση στη Λήμνο του Α/ΓΕΑ Χρήστου Χριστοδούλου, με τον Διοικητή της Διοίκησης Αμερικανικών Αεροπορικών Δυνάμεων Ευρώπης και Αφρικής  και Διοικητή των Συμμαχικών Αεροπορικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ, General Tod D. Wolters,έκανε “αναμετάδοσή” της μέσω του  twitter.

Ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Παϊάτ στο πρώτο διάστημα της θητείας του στην Αθήνα έχει επιδείξει ιδιαίτερη κινητικότητα με θετικό τρόπο για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις. Με δεδομένο ότι οι ΗΠΑ πάντα διατηρούν “αυστηρή ισορροπία” σ΄ ότι έχει να κάνει με τα ελληνοτουρκικά,ακόμη και μια απλή κίνηση όπως το retweet του Αμερικανού πρέσβη για ένα τέτοιο θέμα έχει τη σημασία του.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016