Το τάμα! Να γιατί δεν κλείνει η αξιολόγηση! Η πιο απίστευτη ερώτηση Ελλήνων βουλευτών

Σάλος ξέσπασε με ερώτηση βουλευτών για το “ανεκπλήρωτο παραμένει το τάμα του Έθνους περί ανεγέρσεως Ιερού Ναού του Σωτήρος Χριστού στην Αθήνα”. Οι βουλευτές ζητούσαν από τους υπουργούς Πολιτισμού και Παιδείας να απαντήσουν εάν είναι στις προθέσεις της συγκυβέρνησης η «εκπλήρωση του τάματος του έθνους, για την ανέγερση του Ναού προς έκφραση ευγνωμοσύνης προς τον Θεό για τη σωτηρία του Έθνους στην Επανάσταση του 1821».

Τελικά μετά από το θόρυβο που προκλήθηκε οι βουλευτές της ΝΔ που την συνυπέγραφαν μαζί με τους συναδέλφους τους  Νίκο Νικολόπουλο και Δημήτρη Καμμένο,απέσυραν την υπογραφή τους.

Για την ιστορία -γιατί είναι …ιστορική ερώτηση- οι βουλευτές που κατέθεσαν την ερώτηση που… εξηγεί το μαύρο μας το χάλι ήταν:

Αναστασιάδης Σάββας,

Βαγιωνάς Γεώργιος

Βλάσης Κωνσταντίνος

Γιακουμάτος Γεράσιμος

Γιαννάκης Στέργιος

Δαβάκης Αθανάσιος

Καμμένος Δημήτριος

Καράογλου Θεόδωρος

Κασαπίδης Γεώργιος

Κατσαφάδος Κωνσταντίνος

Κυριαζίδης Δημήτριος

Μαρτίνου Γεωργία

Μπασιάκος Ευάγγελος

Μπουκώρος Χρήστος

Νικολόπουλος Νικόλαος

Παπακώστα Αικατερίνη

Ράπτη Ελένη

Σκρέκας Κωνσταντίνος

Διαβάστε ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ

Print Friendly, PDF & Email
Δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016