Τούρκοι χτυπούν αλύπητα πρόσφυγες στη μέση του Αιγαίου! ΒΙΝΤΕΟ που σοκάρει

Βίντεο που προκαλεί την λογική κάθε πολίτη με στοιχειώδη ανθρωπιά. Προκαλεί την αηδία για όσους δεν σέβονται ανθρώπινες ζωές που βρίσκονται σε κίνδυνο. Ανθρώπους απελπισμένους .

Η ακτοφυλακή της Τουρκίας, της χώρας που παζαρεύει με παρά τις ανθρώπινες ψυχές μέρες τώρα χτυπά βάναυσα πρόσφυγες που μ΄ένα δουλεμπορικό φουσκωτό προσπαθούν να περάσουν το Αιγαίο.

Αυτή είναι η Τουρκία της χούντας των Ερντογάν-Νταβούτογλου την οποία χαϊδεύουν οι “πολιτισμένοι” Ευρωπαίοι . Αυτοί που άνοιξαν τα πορτοφόλια τους και κατέβασαν ότι μπορούσαν να κατεβάσουν για να ικανοποιήσουν τον σουλτάνο Ερντογάν και τον “υπασπιστή” του Αχμέτ. Τέτοιες εικόνες ντροπιάζουν μια ολόκΛηρη χώρα .

Μπορεί να γκρινιάζουμε για τα δικά μας προβλήματα με το προσφυγικό ,να ρίχνουμε ευθύνες ο ένας στον άλλο ,αλλά τουλάχιστον είμαστε υπερήφανοι  για τον τρόπο που οι στρατιωτικοί και οι λιμενικοί μας λειτουργούν κάθε μέρα,χρόνια τώρα στο Αιγαίο.

Militaire.gr

                                                                                                       

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016