Η Τουρκία όχι μόνο δεν σταθεροποιείται μετά από την αποτυχία του πραξικοπήματος αλλά αντιθέτως δείχνει ότι οδηγείται ώρα με την ώρα σε όλο και μεγαλύτερο διχασμό.Ο Ερντογάν έχει τώρα να αντιμετωπίσει τις ταραχές που έχουν ήδη ξεκινήσει στα περίχωρα της Κωνσταντινούπολης.

Οπαδοί του κόμματός του,του AKP έχουν βγει στους δρόμους και κάνουν πογκρόμ κατά Κούρδων και Αλεβιτών!

Μάχες ξέσπασαν στις συνοικίες Sultangazi,Sarigazi,Gulsuyu,Nurtepe και Okmeydani .

Σύμφωνα με την αστυνομία αρκετά άτομα τραυματίστηκαν και αναφέρθηκα υλικές ζημιές.

Οι φιλοκυβερνητικοί που έχουν βγει στο δρόμο και κυνηγάνε κόσμο,θεωρούν ότι Κούρδοι,Αλεβίτες αλλά και άλλες μειονότητες είναι υπεύθυνες για την απόπειρα του πραξικοπήματος.

Η κατάσταση στην Τουρκία εξακολουθεί να είναι σοβαρή και κρίσιμη,παρά τις δημόσιες διαβεβαιώσεις ότι όλα είναι υπό έλεγχο.Παράλληλα εξελίσσεται και η σοβαρή κρίση μεταξύ ΗΠΑ και Τουρκίας,η οποία έχει θέμα και με τη Γερμανία.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016