Εμφύλιος έχει ξεσπάσει στο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις καταλήψεις στη Θεσσαλονίκη. Οικαταλήψεις είναι η αφορμή γιατί αιτία είναι οι αντιθέσεις, μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ. Οι διαφορετικές τάσεις και διαφορετικές προσεγγίσεις. Αλλωστε οι καταλήψεις δεν είναι το μόνο θέμα στο οποίο εκφράζονται αυτές οι αντιθέσεις. Όμως όσο πλησιάζουμε προς το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και οι αντιθέσεις εκδηλώνονται με κάθε αφορμή και αποκτούν και άλλη σημασία.

Ετσι λίγες ώρες μετά την εκκένωση των τριών κτιρίων στη Θεσσαλονίκη, το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του στράφηκε κατά της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργού Νίκου Τόσκα. Να υπενθυμίσουμε ότι δεν ήταν η μοναδική φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται ενάντια στον αναπληρωτή υπουργό προστασίας του Πολίτη.

Διαβάστε περισσότερα στο thepressroom.gr

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016