Τα “αντάρτικα της ΛΑΕΔ” κι ένα μάθημα ιστορίας από Στρατηγό πεδίου μάχης…

Ο Στρατηγός Δημήτρης Αλευρομάγειρος είναι ο τελευταίος από τους Στρατηγούς μας που βρέθηκε σε πεδίο μάχης. Διοικητής του 336 Τάγματος που αντιμετώπισε τον Αττίλα και κράτησε την Λευκωσία το 1974.

Ήταν στην εκδήλωση της ΛΑΕΔ για την 28η Οκτωβρίου, για την οποία τόσος λόγος έγινε σε σχέση με τα τραγούδια που ακούστηκαν.

Το σχόλιό του έχει σημασία κι έγινε με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε το θέμα από εφημερίδα:

Σχετικά με το παρακάτω δημοσίευμα της εφημερίδας “Η δημοκρατία”… ΄Ημουν παρών σε αυτή την εκπληκτική ιεροτελεστία-εκδ΄γλωση όπου τιμήθηκαν τρείς βετεράνοι αξιωματικοί του Στρατου, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού για την δράση τους το 1940-41.η μουσική της ΑΣΔΥΣ παιάνισε τραγούδια της ενωμένης εθνικής αντίστασης,Τα ίδια τραγούδια τα είχα βάλει οταν ήμουν διοικητής στο Καρλόβασι Σάμου το 1984-86 για να υμνηθεί το ενωμένο της εθνικής αντίστασης,Φαίνεται όμως οτι η καλή εφημερίδα περί άλλων τυρβάζει αφού μολις την 21η Απριλίου ,φέτος είχε ενθετο που υμνούσε την χούντα του 67.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016