“Στρώνει παιχνίδι” στο Αιγαίο για τον Ερντογάν και η τουρκική αντιπολίτευση! Ζητάνε πάλι 18 νησιά

Οι Τούρκοι στα θέματα των διεκδικήσεων στο Αιγαίο και της αρπαγής νησιών είναι ΕΝΑ! Δεν έχει καμία διαφορά ο “παράφρων” Ερντογάν από τον υποτίθεται “λογικό” αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κιλιτσντάρογλου…Καμία.

Ο Κιλιτσντάρογλου απαίτησε ξανά από την κυβέρνηση της Τουρκίας να πάρει πίσω 18 νησιά του Αιγαίου!

Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Γιλντιρίμ είπε ότι “σ΄ αυτά τα 18 νησιά κυματίζει η ελληνική σημαία ενώ σ΄ εμάς ανήκουν”.Χρησιμοποιώντας την ίδια φράση που είχε πει και ο Ερντογάν ,πρόσθεσε ότι “ακόμη και τα κοκόρια ακούγονται απ΄ αυτά τα νησιά”. Και καταλήγοντας ρώτησε :

Ρωτάω λοιπόν τον κύριο Μπιναλί Γιλντιρίμ. Θα μπορέσετε ή δεν θα  μπορέσετε να πάρετε πίσω τα 18 νησιά ; Είστε ή δεν είστε εθνικιστής ; “

Δεν θα μπορέσει να του πει κάποιος,γιατί τα νησιά φυλάσσονται από κάτι εθνικιστές όπως ο Ερντογάν,ο Γιλντιρίμ και ο Κιλιτσντάρογλου.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016