Έλληνες του εξωτερικού που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών, σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας, η προθεσμία για την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών λήγει στις 26 Ιουλίου 2016 (σφραγίδα ταχυδρομείου). Η προκήρυξη διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των ΑΣΕΙ & ΑΣΣΥ καθώς και οι διευκρινιστικές οδηγίες ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ, www.geetha.mil.gr.

Τέλος, σχετικά με τους Έλληνες του εξωτερικού που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Σχολών Αξιωματικών και των Σχολών Αστυφυλάκων, σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, η προθεσμία για την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών λήγει στις 29 Ιουλίου 2016 (σφραγίδα ταχυδρομείου). Η προκήρυξη διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των Σχολών Αξιωματικών και των Σχολών Αστυφυλάκων καθώς και οι διευκρινιστικές οδηγίες ακαδημαϊκού έτους 2016-2017, είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, www.hellenicpolice.gr.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016