Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Χρίστος Μανωλάς αντέδρασε άμεσα στα όσα είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης με δήλωσή του στο Militaire.gr. Και όπως πάντα δεν μασά τα λόγια του.

Ο Στρατηγός Μανωλάς δήλωσε:

“Ο κ.Θεοχάρης θα είχε δικαίωμα να ομιλεί για τους μισθούς και τις  συντάξεις των στρατιωτικών  μόνο αν θα δούλευε επί 35-40 χρόνια συνεχώς, κάτω από τις συνθήκες που δουλεύουν οι στρατιωτικοί και παίρνοντας τον ίδιο μισθό και τη σύνταξη που παίρνουν αυτοί οι άνθρωποι.  Μέχρι τότε ας μη μιλά για τους στρατιωτικούς γιατί εκτίθεται . Ας  συνεχίσει στο μεταξύ να απολαμβάνει τις  πλουσιοπάροχες αποδοχές που του έχει εξασφαλίσει ο ελληνικός λαός”.

Γράψαμε ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις από τη φράση Θεοχάρη στη Βουλή. Και η πρώτη ήρθε από έναν καθόλα αξιοσέβαστο Αρχηγό στο στράτευμα ,αλλά και στην ελληνική κοινή γνώμη.

Militaire.gr

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016