Για το γραφείο Τύπου του ΝΑΤΟ το οποίο το πρωί μας πληροφόρησε ότι η τουρκική φρεγάτα Barbaros δεν έπλευσε ποτέ εντός ελληνικών υδάτων να σημειώσουμε τα εξής:

•Η Barbaros έχει πιάσει “στασίδι” μεταξύ Χίου και Σάμου ,μπαινοβγαίνοντας στα χωρικά μας ύδατα όχι έχοντας το νου της για πρόσφυγες,αλλά έχοντας στο επίκεντρο της προσοχής της το πεδίο Βολής Άνδρου.

•Σ΄ ότι έχει να κάνει με την αποστολή του ΝΑΤΟ για τους πρόσφυγες. Στις 15.00 το μεσημέρι τα πλοία της νατοϊκής δύναμης SNMG2 ,ήταν ΟΛΑ νοτιοανατολικά του Καφηρέα!!!

Περιοχή στην οποία ΣΙΓΟΥΡΑ δεν υπάρχουν προσφυγικές ροές και η οποία επίσης ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι ανατολικά των νησιών μας.

Οι Τούρκοι είναι δε τόσο προκλητικοί ώστε η φρεγάτα Barbaros  είναι η ΜΟΝΗ που έχει ενεργοποιημένο το σύστημα AIS για να μπορούμε να την βλέπουμε την ώρα που πλέει στους Καλόγηρους!!!

Ιδού που έπλεε λίγο μετά τις 13.00

kalogeros1

Συνεπώς θα ξαναπούμε καλά τα βίντεο, οι φωτογραφίες και οι δημόσιες σχέσεις αλλά κάντε και καμία περιπολία γιατί οι προσφυγικές ροές αυξήθηκαν.

Militaire.gr

                                                                                             

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016