Ο Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γιώργος Γιακουμάκης μάλλον βρήκε τα επόμενα στελέχη που πρέπει να βραβεύσει για τις αξιέπαινες υπηρεσίες τους. Όχι μόνο στο ΠΝ αλλά στο κοινωνικό σύνολο στο οποίο πρόσφεραν πολύτιμες υπηρεσίες.

Πρόκειται για στελέχη του ΠΝ που υπηρετούν στη Λέρο. Όπως προκύπτει από επιστολή που έστειλαν στον Α/ΓΕΝ οι εργαζόμενοι στο Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου, που όλοι το γνωρίζουμε ως το ψυχιατρείο Λέρου, ένα άγημα της ΥΝΤΕΛ Λέρου με επικεφαλής τον Σημαιφόρο Δημήτρη Μεθενίτη, έσωσαν από τη φωτιά ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Ζωές ασθενών, κατοίκων της περιοχής αλλά και προσφύγων που ζουν στο hot spot της Λέρου.

Τα όσα έπραξαν οι άνδρες του ΠΝ στη Λέρο περιγράφονται με ιδιαίτερα θετικό τρόπο στην επιστολή της Ένωσης Υπαλλήλων Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου. Κάνουν λόγο για αυτοθυσία των στελεχών του ΠΝ. Τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορεί να μένουν χωρίς επιβράβευση .

Η επιστολή προς τον Α/ΓΕΝ. Το περιεχόμενό της θα πρέπει να τον έχει κάνει υπερήφανο.

leros

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016