Όπου Γερμανοί και εξοπλισμοί ,από κοντά και τα σκάνδαλα! Για να μην παραπονιόμαστε ότι μόνο στην Ελλάδα έγινε το “έλα να δεις” με τα υποβρύχια 214, θα πρέπει να σας πληροφορήσουμε ότι και στη γειτονική Τουρκία που επέλεξε τα ίδια υποβρύχια γίνονται έρευνες για σκάνδαλα!

Η Τουρκία είχε παραγγείλει από το 2009 έξι υποβρύχια 214 από την ThyssenKrup marıne System, (HDW).

Όπως γράφουν εφημερίδες της Τουρκίας  ο εισαγγελέας της Βρέμης, Frank Passade, απήγγειλε κατηγορίες σε 14 στελέχη της  γερμανικής εταιρείας και σε δυο Τούρκους . Οι κατηγορίες αφορούν σε δωροδοκίες σε στελέχη του τουρκικού υπουργείου Άμυνας.

Σύμφωνα πάντα με όσα γράφουν οι Τούρκοι  το  Γενικό Επιτελείο και η Διεύθυνση της Τουρκικής Πολεμικής Βιομηχανίας έχουν συστήσει ειδική Επιτροπή που διερευνά τις καταγγελίες!

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016