“Σιδερένια” Αρχιλοχίας η Βασιλική Πλεξίδα που γλίτωσε από τη συντριβή του ΧΙΟΥΙ!

Η Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα είναι η μόνη που επέζησε από την πτώση του Χιούι στην Ελασσόνα. Οι αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι την βρήκαν έξω από το ελικόπτερο.

Ένα σενάριο που όμως αποκλείεται από πηγές του ΓΕΣ είναι η Αρχιλοχίας να πήδηξε από το ελικόπτερο πριν αυτό συντριβεί. Το πιθανότερο όπως λένε οι ίδιες πηγές είναι η Αρχιλοχίας να στάθηκε τυχερή και να γλίτωσε λόγω του σημείου στο οποίο βρισκόταν εντός της καμπίνας του ελικοπτέρου. Όπως και να ΄χει σώθηκε, η ζωή της είναι εκτός κινδύνου κι ελπίζουμε η ανάρρωσή της να είναι γρήγορη και χωρίς προβλήματα.

Στη φωτογραφία που κυκλοφορεί στο facebook οι τέσσερις άτυχοι στρατιωτικοί μας που σκοτώθηκαν και η Αρχιλοχίας που είχε πραγματικά Άγιο.

Print Friendly, PDF & Email
Δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016