Πρώτο βραβείο για την Hellenic Instruments!

Η Hellenic Instruments απέσπασε το πρώτο Βραβείο Νεοφυούς Παραγωγικής Αριστείας στον θεσμό “Made In Greece Awards 2017”.

Ο θεσμός αυτός της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς της για την ενδυνάμωση και διάδοση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου καινοτομίας και εξωστρέφειας που να απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις παραγωγής και μάρκετινγκ προϊόντων βασισμένων στην ποιότητα, την καινοτομία και τις στοχευμένες αγορές.

Τα βραβεία “Made in Greece” απευθύνονται στο σύνολο των επιχειρήσεων και οργανισμών που παράγουν στην  Ελλάδα και για τις οποίες η ποιότητα, η καινοτομία η εξωστρέφεια και η δύναμη των επώνυμων προϊόντων τους πρωτοστατούν στην ανάπτυξη και στην ευημερία τους.

Η Hellenic Instruments κατάφερε μέσα στο πρώτο έτος λειτουργείας της να ανάπτυξη και να πιστοποίηση ένα καινοτόμο προϊών το οποίο έχει ήδη σημειώσει πωλήσεις στην Ελλάδα, στην Αμερική και στην Ινδία. Παράλληλα η εταιρεία έχει ξεκινήσει ήδη την ανάπτυξη δύο νέων προϊόντων που αφορούν αυτοματοποιημένα συστήματα βιομηχανικής παραγωγής για εργοστάσια και ενός νέου συστήματος αξιολόγησης της ποιότητας του ελαιόλαδου.

Περισσότερες πληροφορίες: www.hellenicinstruments.com

Credits: PHOTOPRESS Θ&Α ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ  

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016