Προσφορές κινητής τηλεφωνίας από το Military Club

Στα πλαίσια της συνεχόμενης προσπάθειας για ουσιαστικές παροχές προς τα μέλη μας καθώς και τη βελτίωση των υπηρεσιών του, το Military Club έχει εξασφαλίσει για εσάς και τις οικογένειές σας ακόμα πιο προνομιακά πάγια στα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας.

Επίσης και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, τα συγγενικά σας πρόσωπα μπορούν να αποκτήσουν ένα από τα προγράμματά μας στα προσωπικά τους στοιχεία.

Παρακάτω σας στέλνουμε πληροφορίες για τις παροχές και πάγια των προγραμμάτων μας και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε.  Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210.2849135, μέσω email στη διεύθυνση [email protected] ή με επίσκεψη στα γραφεία μας στην οδό Ωραιοπούλου 7 στο Νέο Ηράκλειο.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016