Προκηρύξεις προβοκάτσια στη Θεσσαλονίκη! Άρχισε το παιχνίδι του τρόμου

Με αφορμή το προσφυγικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί τη χώρα πολλοί ακραίοι κύκλοι που για καιρό είχαν “λουφάξει” …κάνουν πάρτι! Τα όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο είναι απίθανα. Χθες κάποιοι μας … “ενημέρωναν” ότι η κυβέρνηση …ματαίωσε την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Θα λέγαμε ότι είναι για γέλια οι γραφικοί πατριδοκάπηλοι που όποτε η μοίρα το ΄φερε οδήγησαν τη χώρα στη καταστροφή.

Επειδή όμως φαίνεται ότι όσο βρίσκουν χώρο προχωρούν σε όλο και πιο επικίνδυνες προβοοκάτσιες,καλό είναι ο κ.Τόσκας εκτός από το να δίνει συνεντεύξεις να ασχοληθεί με το θέμα.

Από χθες μια φωτογραφία κάνει τον  γύρο του διαδικτύου προκαλεί πολλά ερωτήματα. Πρόκειται για μια … προκήρυξη  που φέρει τη σημαία της Σαουδικής Αραβίας και  γράφει στα ελληνικά:

«Έλληνες πιστέψτε στον λόγο του Προφήτη για να σωθείτε, ο πόλεμος έφτασε στη χώρα σας, το αίμα των απίστων θα χυθεί άφθονο».

Οι…προκηρύξεις εντοπίστηκαν σε δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Θα …παίξουν πάρα πολλοί στο χρηματιστήριο του τρόμου. Γιατί εκτός από κομματικά κέρδη θα έχει και …πάρα πολλά λεφτά για ορισμένους.

Militaire.gr

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016