ΠΛΕΥΣΙΜΑ ΣΤΟΛΟΥ: Εγκρίθηκαν τρεις μήνες μετά από το δημοσίευμα του Militaire

Μια ημέρα μετά από το δημοσίευμα του Militaire.gr για τα πλεύσιμα του Στόλου που δεν τα είχαν δει τα πληρώματα των πλοίων, μαθαίνουμε ότι εγκρίθηκαν τα ποσά για Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο. Σύμπτωση ή όχι είναι αδιάφορο, το ζητούμενο είναι να πάρει ο κόσμος αυτά που δικαιούται.

Όπως και να ΄χει και για τα οδοιπορικά και για τα πλεύσιμα πρέπει επιτέλους να βρεθεί μόνιμη και σταθερή λύση. Ο κόσμος δεν μπορεί να έχει και αυτή την ανασφάλεια. Και δεν μπορεί να έχει την αίσθση ότι …του κάνουν και χάρη για χρήματα που επαναλαμβάνουμε δικαιούται.

Ελπίζουμε ότι θα βρεθεί αυτή η λύση αφού όπως φάνηκε και στη συγκεκριμένη περίπτωση με τα πλεύσιμα όταν θέλουν βρίσκουν αμέσως τα χρήματα.

Militaire.gr

Print Friendly, PDF & Email
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016