Στη φωτογραφία από την ηλιόλουστη Κωνσταντινούπολη πρωταγωνιστεί ο ψευδομουφτής Ξάνθης Μέτε. Δίπλα του -αριστερά- ο τούρκος υπήκοος Σουνισί Μισιρλίογλου,ο οποίος έχει απελαθεί από την Ελλάδα! Γιατί;

Το 2012 ο συνδαιτημόνας του Μέτε στην ηλιόλουστη Κωνσταντινούπολη  εισέβαλε στο τζαμί Ιμπραχίμ Πασά στη Ρόδο και επιτέθηκε στον πρόσφατο διορισθέντα ιμάμη του νησιού Χασάν Καράαλι!

Ο συγκεκριμένος ιμάμης, ο Χασάν Καρααλί, είχε διοριστεί απο την Μουφτεία του Διδυμότειχου και δεν …αναγνωριζόταν από την Άγκυρα που ήθελε  να στηρίξει τον Ιλτέρ Μέτσο, τον  οποίο είχε στείλει  στο νησί ο ψευδομουφτής της Ξάνθης Αχμέτ Μετέ!

Ο οποίος τώρα πίνει …καφεδάκι με τον τραμπούκο στην Κωνσταντινούπολη!

Προφανώς καμία συνέπεια δεν θα έχει ο ψευδομουφτής…Στη Θράκη αλωνίζει ανενόχλητως κι όπως φάνηκε από την υπόθεση Μέτσο θέλει να κάνει τα ίδια και στα Δωδεκάνησα!

Κατά τ΄ άλλα παριστάνει τον “εκπρόσωπο” της “καταπιεσμένης τουρκικής μειονότητας”!

Η φωτογραφία είναι από τα tourkikanea.gr

Militaire.gr

                                                                                     

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016