Ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ καταγγέλει απειλές εναντίον του. Και “απειλεί” το ελληνικό κράτος λέγοντας ότι αν πάθει κάτι θα είναι υπεύθυνο! Στη φωτογραφία χαιρετά τον Ερντογάν.

Η HURRİYET αναφέρει ότι ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ, δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του έλαβαν απειλή θανάτου. Στις 28 Ιανουαρίου, άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, που συστήθηκαν ως οι «Φρουροί της Θράκης», απομάκρυναν έναν ιμάμη και απείλησαν το Μετέ όταν θα σκοτώσουν τον ίδιο και θα βλάψουν την οικογένειά του.Ο Μετέ είπε ότι απέφυγε μέχρι σήμερα να κάνει δηλώσεις για το θέμα, προκειμένου να μην προκαλέσει αισθήματα αγανάκτησης. Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι είχε άμεσα ενημερώσει την Αστυνομία. Ωστόσο, όταν διέρρευσε το περιστατικό και δημοσιοποιήθηκε στον τοπικό Τύπο, ο μουφτής προέβη στην εξής ανακοίνωση: «Σκοτεινές δυνάμεις προσπαθούν να διαταράξουν την ηρεμία της μειονότητας και της πλειοψηφίας».

Για το ίδιο θέμα η TURKİYE αναφέρει ότι στις δηλώσεις του ο Μετέ, είπε ακόμα : «Στην περίπτωση που εγώ ή η οικογένειά μου πάθουμε κάτι, υπεύθυνο θα είναι το ελληνικό κράτος».

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016