Ο Χρήστος Σταϊκούρας κάλεσε όπως λένε οι πληροφορίες κάποιους στρατιωτικούς να μιλήσουν σήμερα στη Βουλή για το μισθολογικό!

Μας κάνει εντύπωση,γιατί δεν έχουν περάσει δα και τόσα πολλά χρόνια για να ξεχάσουμε το θέμα της κατηγορίας στρατιωτικών που έχει γίνει γνωστή ως η “κατηγορία 1990-92”.Με τη γνωστή ασφαλιστική αδικία η διόρθωση της οποίας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.

Θυμόμαστε ότι η τότε ΑΝΥΕΘΑ Φώφη Γεννηματά -που επίσης είδε κάποιους στρατιωτικούς- είχε δημοσίως και πανηγυρικά ότι το “θέμα ετελείωσε”. Αλλά δεν είχε τελειώσει…

Ο Χρήστος Σταϊκούρας πήρε οδηγίες από Σαμαρά-Βενιζέλο να το βάλει ξανά στο συρτάρι ,γιατί όπως είπαν η τρόϊκα δεν συζητά τίποτα που ΄χε σχέση με ασφαλιστικό.

Συνεπώς: δεν μπόρεσαν να λύσουν το απλούστατο που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ κόστος και θα λύσουν τα πιο σύνθετα;

 

Google News

Ακολουθήστε το Militaire.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016