Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, επισκέφθηκε την Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανωλάκος.

 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συνομίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης με τις διοικήσεις και τους επιτελείς των νησιών. Διαπίστωσε την εξαιρετική κατάσταση και το υψηλό ηθικό του προσωπικού αλλά και τη σημαντική προσπάθεια που έχει καταβληθεί για την κάλυψη σε πολύ υψηλό ποσοστό σε ΣΟΑ των στελεχών που υπηρετούν στην ΑΣΔΕΝ. Τους συνεχάρη για την επιτυχή έκβαση του έτους εθνοφυλάκων και την αύξηση συμμετοχής στο σχέδιο παλλαϊκής άμυνας.

 

Υπογράμμισε ότι προτεραιότητα αποτελεί το προσωπικό και οι συνθήκες διαμονής του και τόνισε ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες για την εξασφάλιση οικιών για το σύνολο των στελεχών που υπηρετούν στην ΑΣΔΕΝ.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016