Την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο κινηματοθέατρο της 110 ΠΜ, σε μια κατάμεστη αίθουσα, η παρουσίαση του βιβλίου «Δημήτριος Καμπέρος Ο Τρελοκαμπέρος Η ζωή του πρώτου Έλληνα στρατιωτικού αεροπόρου» από τη συγγραφέα του βιβλίου Αντιγόνη Καμπέρου.

Η κα. Καμπέρου, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε την ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας για τη σημαντική συμβολή στην οργάνωση της εκδήλωσης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Λάρισα επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Παραρτήματός μας και αντάλλαξε απόψεις με τα μέλη του ΔΣ.

. Όσοι  επιθυμούν να αποκτήσουν το βιβλίο υπάρχει περιορισμένος αριθμός αντιτύπων στο Παράρτημά ΕΑΑΑ και  μπορούν να το προμηθευτούν  στην τιμή των 12 ευρώ.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016